Logo Albert Heijn-Peeters Govers

Contact

We horen graag van jou

Heb je een vraag over onze onderneming, onze winkels of onze producten? Heb je een suggestie waarmee we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Je kan natuurlijk ook rechtstreeks met jouw vragen terecht in onze winkels. Als je meer informatie nodig hebt over de winkels zelf, kan je bij het deeltje ‘Onze winkels’ hier telkens meer over te weten komen.

Misschien vind je de gewenste informatie al in onderstaande antwoorden.

Vraag en antwoord

De oude winkels van Peeters-Govers zijn nog steeds in ons bezit. Deze zijn echter zo veranderd dat ze nu met de naam ‘Albert Heijn’ in de markt staan. Op deze manier zit het DNA van onze familie er nog wel in, maar dit in een nieuw jasje.

Een franchise bestaat uit een franchisegever en een franchisenemer. Wij, Peeters Govers, zijn franchisenemers van de zogenaamde ‘franchisegever’ Albert Heijn. Dit wil zeggen dat wij het concept van Albert Heijn mogen gebruiken volgens vooropgestelde regels bij het oprichten van nieuwe supermarkten.

Het kan soms gebeuren dat de bonusproducten sneller de rekken uit gaan dan we verwacht hadden. Wanneer dit het geval is, kan je naar het onthaal van je Albert Heijn gaan. Daar nemen ze graag je bestelling op, zodat je je bonusproducten zo snel mogelijk op kan halen!

Dit kan je best even melden via volgende link: http://www.foldersontvangen.be/
BD MyShopi verdeelt namelijk de folder van Albert Heijn. Hopelijk ontvang je na de melding snel terug de folder. In de tussentijd kan je de wekelijkse promoties steeds online raadplegen via: https://www.ah.be/bonus/folder

Ja, we zijn nog verder aan het uitbreiden! Heb je misschien nog een interessante locatie voor ons? Geef het dan gerust door aan het volgende e-mailadres: info@albertheijnpeetersgovers.be. Wie weet staat er binnenkort een Albert Heijn…

Kloosterstraat 58, 2275 Gierle
Albert Heijn Peeters-Govers Hoofdzetel